Web Development

2 test IT creƫert en eventueel beheert op maandelijkse basis uw website.

Een website is uw digitale visitekaartje, natuurlijk wilt u dat uw website met uw organisatie mee ontwikkelt. Wilt u de website van uw organisatie moderniseren? functionaliteit toevoegen of onderhoud uitbesteden dan helpen wij bij 2testIT u daar graag bij.

Een website vergt continue aandacht, zodat deze voldoet aan de laatste cybersecurity eisen en wettelijke eisen op bijvoorbeeld het gebied van privacy en cookies. En omdat uw website bereikbaar moet blijven en functionaliteiten moeten blijven werken.


Omdat u als ondernemer niet afgeleid wilt worden van uw core-business leiden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op om specifiek dit soort werk uit uw handen te nemen. Als u uw website beheer aan ons uitbesteed dan doen we minimaal maandelijks het volgende voor u:

  • Wij maken en houden backups van uw gehele website, zodat u altijd wijzigingen ongedaan kunt maken of terug kan vallen naar een operationele site.
  • Wij controleren of u gebruik maakt van de laatste versie van uw Content Management Systeem (CMS) en installeren de laatste versie indien nodig.
  • Wij controleren of u gebruik maakt van de laatste versie van het thema dat u gebruikt voor uw website en installeren de laatste versie indien nodig.
  • Wij controleren of u gebruik maakt van de laatste versies van uw plugins die u gebruikt voor uw website en installeren deze indien u dit wenst.
  • Wij controleren in zijn algemeenheid de functionaliteit van uw website en ondernemen wanneer u dat wenst werkzaamheden om deze te behouden.
  • Wij zorgen er voor dat uw site zich voldoet aan de laatste eisen vanuit de privacy- en cookiewetgeving.
  • Wij voeren beveiligingsupdates uit zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

2 test IT zorgt ervoor er tevens voor dat uw klanten een goede gebruiks-ervaring hebben op alle moderne apparaten.

Responsive- applicatie en/of website design is de eerste stap in de ontwikkeling van een nieuwe website. Bij een goed doordacht ontwerp zult u als resultaat hebben dat bezoekers eerder overgaan tot actie. Een professionele website die met de tijd meegaat zorgt daarnaast ook voor imago verbetering.

kern eigenschappen van een responsive design zijn:

  • Een ontwerp dat zichzelf aanpast aan de omgeving waarin hij getoond wordt.
  • Leesbaarheid wordt gewaarborgd door middel van een schalende lettergrootte.
  • Functionaliteit lijdt niet onder gebruik op diverse apparaten.

Als u interesse heeft, stuur dan een mail naar info@2testit.nl of maak gebruik van het contact formulier.