Spring naar pagina content

Home

Over ons

Wie zijn wij?

2TestIT is een bedrijf waarvan het de doelstelling is om werk te organiseren in het IT-testdomein voor personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hoe doen wij dat?

2TestIT levert hiermee een bijdrage aan de doelstelling van de Participatiewetexterne link. Werkgevers en de overheid moeten tot 2026 in totaal 125.000 banen realiseren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij proberen werkgevers te helpen bij het zo goed mogelijk invullen van deze regeling (Social Return/SROIexterne link). Onze dienstverlening sluit naadloos aan op deze afspraak en kan zowel maatschappelijke als financiƫle voordelen opleveren.

decoration

Dienstverlening

Wat doen wij?

Wij organiseren voor onze opdrachtgevers (vanaf 250 medewerkers) een deel van de invulling van de participatiewet. Wij zoeken niet de oplossing in het detacheren van medewerkers, maar stellen het werk centraal en begeleiden de mensen naar een reguliere functie door ze op te leiden, begeleiden, te coachen en door te ontwikkelen.

"Wij werven en selecteren kandidaten en leiden die op."

Hierin maken wij geen onderscheid tussen mensen maar gaan we uit van hun bewezen ontwikkelcapaciteit.

piechart

Hoe werkt dat?

De opdrachtgevers werken in alle gevallen samen met grote IT suppliers. Onderdeel van dit uitbestede werk is het opleveren van de dienst, de acceptatiefase. Deze fase bestaat uit veel testwerk. Dit werk is uitstekend geschikt om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het vak te leren. In veel gevallen wordt dit werk gedaan in lage lonen landen. Dit werk wordt (deels) teruggebracht naar Nederland en ondergebracht bij ons. De opdrachtgever bepaalt samen met de IT supplier (opdrachtnemer) welk deel van het werk geschikt is om bij ons onder te brengen.

"De uitvoering vindt plaats in nauwe samenwerking met gespecialiseerde opleidingsbureaus en de opdrachtgever."

2TestIT werkt als onderaannemer van grote IT suppliers.

Wij nemen primair de selectie en opleiding van de mensen ter hand. De IT supplier is hoofdaannemer van de opdracht en bepaalt welke onderdelen geschikt om bij 2TestIT onder te brengen. De geleverde dienst staat altijd onder toezicht van het kwaliteitsmanagement van de IT supplier.

Contact

Het kantoor is in The New Farmexterne link te Den Haag gevestigd.


2TestIT B.V.


Televisiestraat 2 302
2525 KD
Den Haag
Tel: 06-27464162

Kantoortijden:
Ma-Vrij - 08:30 tot 17:00

link naar Google Maps
back to top